Nis

Okulumuzdan ayrılan tarih öğretmenimiz Caner Biber ve tayini çıkan Edebiyat öğretmenimiz Senanur Aktaş'a Müdürümüz Sayın Cüneyt Gümüş plaket takdim etti.

Mrt

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından başlayan törende, öğrenciler tarafından hazırlanan slayt gösterisi sunuldu. Slayt gösterisinde, Çanakkale Zaferi'nin tarihsel süreci, Türk askerinin kahramanlığı ve zaferin önemi anlatıldı. Türk askerinin kahramanlığı ve zaferin önemi vurgulandı. Ayrıca, savaşın sonucunda kazanılan zaferin önemi ve Türk ulusuna verdiği güç mesajı da verildi.

Mrt

Şehit Sercan Koç Çok Programlı Anadolu Lisesi Bocce Takımı il birinciliğini alarak Rize'de düzenlenecek olan Bölge Finallerinde Amasya ilini temsil edecek. Bocce, birçok ülkede popüler bir spor olduğu gibi ülkemizde de giderek daha fazla ilgi gören bir spor dalıdır. Bocce takımı, takım çalışması, taktik ve strateji gerektiren bir spor dalıdır. Bu nedenle, Şehit Sercan Koç Çok Programlı Lise Bocce takımının bubaşarısını kutluyor ve Rize'deki Bölge Finallerinde başarılar diliyoruz. Bu tür başarıların öğrencilere özgüven kazandırdığı, motivasyonlarını arttırdığı ve gelecekteki başarılarına olumlu katkılar sağladığı da unutulmamalıdır. Öğrencilerin spor yaparak sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemeleri, fiziksel ve zihinsel sağlıklarını korumaları da önemlidir. Bu nedenle, okullarımızda sporun yaygınlaştırılması ve teşvik edilmesi önemlidir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Ock

2005 yılında İzmir Devlet Senfoni Orkestrası keman sanatçısı ve yazar Gündüz Öğüt tarafından kurulmuş olan topluluk sanatçıları, okulumuzda konser verdi. Sn. Öğüt liderliğinde gerçekleşen konser Banu Yenilmez, İnci Sena Özdemir ve Başak Yalçın tarafından gerçekleştirildi. Konser öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz tarafından büyük ilgi gördü. Sanatçılar, seyircileri müzikal bir yolculuğa çıkartarak, güçlü ve dinamikperformanslarıyla büyüledi. Konser, İzmir Devlet Senfoni Orkestrası Sanatçılarının eşsiz yeteneklerini ve mükemmel müzikal kalitelerini sergilediği unutulmaz bir anı bıraktı. "Onlar bize gelemiyorsa, biz onlara gideriz." ve "Bayrağımızın dalgalandığı, tek bir çocuğumuzun olduğu her yer bizim konser salonumuz ve görev alanımızdır" düşünce ve inancıyla kurulan Anadolu Yaylı Çalgılar Topluluğu ülkemiz çocuklarını, gençlerini çoksesli müzikle tanıştırmak, sevdirmek, keman, viyola, viyolonsel gibi çalgıları tanıtmak, sanatın ve müziğin yararlarını, değiştirici gücünü, çalgı çalmanın yararlarını anlatmaya çalıştığı eğitim konserlerinde bugüne kadar 650'den fazla okula giderek 320 binden fazla ilk, orta ve lise öğrencisine ulaşmıştır. Topluluk bugüne kadar İzmir, Muş, Ağrı, Ardahan, Diyarbakır, Şanlıurfa, Adana, Gaziantep, Hatay, Çorum, Kocaeli, Bartın, Zonguldak, Karabük, Denizli, Aydın, Balıkesir, Muğla, Manisa, Afyon illerinin ilçe ve köy okullarında eğitim konserleri gerçekleştirmiştir

Ock

Ara

Elektrik-Elektronik ve Metal İşleme Alanlarında Yeni Pratikler isimli AB-Erasmus+ projesi kapsamında Almanyaya giden öğretmen ve öğrencilerimiz dönüşlerinde Kaymakamımız Sn. Ali Cemal ALTINÖZ'ü ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Ercan GÜLTEKİN'i makamında ziyaret ederek projeleri hakkında bilgi verdiler. Kaymakam Bey ve İlçe Milli Eğitim Müdürü, ziyaretlerinden ve gerçekleştirdikleri projeden dolayı öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Ara

İlçemiz okullarında eğitimine devam eden özel öğrencilerimiz için Şehit Sercan Koç Çok Programlı Anadolu Lisesi'nde özel kutlama programı düzenlendi. Kaymakamımız Sn. Ali Cemal Altınöz ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Ercan Gültekin'in katıldığı programda İlçe geneli okullarımızda eğitim gören kıymetli öğrencilerimiz için pasta kesilerek hediyeler verildi.

Özel öğrencilere sevgi ve samimiyet gösterilmesi ile topluma kazandırılabileceğini belirten Kaymakamımız Sn. Altınöz özel eğitime ihtiyacı olan çocukların toplumda gerekli ilgiyi, sevgiyi, şefkati, anlayışı gördüklerinde sosyalleşebildiklerini söyledi.

Kaymakamımız Sn. Altınöz pasta ikramından sonra kıymetli öğrencilere çeşitli hediyeler verdi. Yeterlilikleri açısından akranlarından farklılık gösteren bireylerin eğitim ve sosyal ihtiyaçlarını karşılamak üzere geliştirilmiş eğitim programları alarak hizmet sunan değerli öğretmenlerimize teşekkür etti.

Etkinliğe, Kaymakamımız Sn. Ali Cemal Altınöz beraberinde İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Ercan Gültekin, Şube Müdürü Sn. Nurgül Tabik, idari kadro, kıymetli öğrenciler, öğretmenler ve veliler katıldı.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.