Ekm

Gümüşhacıköy Şehit Sercan Koç Çok Programlı Anadolu Lisesi olarak Milli Eğitim Bakanlığımızın yayınladığı öğrencilerin cep telefonlarını sınıf ortamına sokulmamasına yönelik alınması gerekli tedbirler kapsamında okul idarecilerimizin de katkılarıyla okulumuz mobilya atölyesinde Metal öğretmenimiz Halil İbrahim Ulaş tarafından tasarlanan cep telefonu dolabı okulumuz girişine montajlanarak öğrencilerimizin kullanımına sunulmuştur.

Ekm

Eyl

Gümüşhacıköy kaymakamlığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ,Şehit Sercan Koç Çok Programlı Anadolu Lisesi ile Aps Giyim San.Tic. A.Ş arasında okul ve sanayi iş birliği protokolü kapsamında Moda Tasarım Teknoloji bölümüne yörede bulunan Ailelerin ilgi ve bilgilerini artırarak sektördeki iş gücünekatılımın sağlanması ve protokol kapsamına alınan öğrencilere burs ve çeşitli materyal desteğinde bulunmak amaçlanmaktadır. İmza Töreni kaymakamımız sn. Baha Büyükkaymakcı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz sn. Ercan Gültekin Şehit Sercan Koç Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Sn. Zeki Yıldız ve Aps Giyim San.Tic. A.Ş Yetkilisi Sn. Yeliz Acar Arasında imzalandı. Kamuoyuna Saygı İle Duyurulur

Eyl

Esnaf ve Sanatkarlar kooperatifi,Esnaf ve Sanatkarlar odası , öğrenci velimiz esnaf Aylin Çiçek Evi Ayla Arslan, Muhasebe bölümü öğretmeni Sevda ÇIRPAN ve öğrencileri tarafından ahilik haftası etkinlikleri kapsamında ziyaret edilmiştir.

Eyl

BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ÖĞRETMENİ MEHMET VEYSEL ONUR TARAFINDAN OKULUMUZ 12. SINIF ÖĞRENCİLERİNE İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ KURSU VERİLMİŞTİR.

Eyl

OKUL MÜDÜRÜMÜZ SAYIN ZEKİ YILDIZ 2023-2024 ÖĞRETİM YILININ TÜM ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE HAYIRLI OLMASINI DİLEDİ.

Eyl

OKULUMUZ ÇOK AMAÇLI SALONUNDA 2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SENE BAŞI KURUL TOPLANTISI YAPILDI.

Haz

İlçe Spor Salonunda geçen maç büyük bir çekişmeye sahne oldu. 3-1 biten maç sonucunda, tekrar voleybol maçı düzenlenmesi kararlaştırılmıştır.

Haz

Kaymakamımız Ali Cemal ALTINÖZ ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan GÜLTEKİN, ilçe protokolü, okul müdürleri, aileler, öğrenciler ve öğretmenler, Şehit Sercan Koç Çok Programlı Anadolu Lisesi'nin görsel sanatlar öğretmeni Bahar GÜL'ün büyük emekleriyle düzenlenen yıl sonu sergisine katıldı. Sergi, öğrencilerin sanatsal yeteneklerini sergilemeleri ve yaratıcılıklarını paylaşmaları için bir platform oluşturdu.

Okulda gerçekleşen etkinlik, renkli ve canlı bir atmosferde geçti. Sergi, öğrencilerin resim, heykel, mozaik ve diğer görsel sanatlar alanlarında yaptıkları eserlerin sergilenmesine olanak sağladı. Öğrenciler, yaratıcılıklarını sergiledikleri eserlerle kendilerini ifade etme fırsatı bulurken, aynı zamanda ziyaretçilere de sanatsal bir deneyim yaşattı.

İlçe Kaymakamımız Ali Cemal ALTINÖZ, yaptığı konuşmasında öğrencilerin sanatla uğraşmanın önemine vurgu yaparak, onların yeteneklerini keşfetmeleri ve geliştirmeleri için destek olacaklarını belirtti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan GÜLTEKİN ise serginin öğrencilerin sanat alanında kendilerini ifade etme becerilerini geliştirmek için bir fırsat olduğunu dile getirdi ve görsel sanatlar öğretmeni Bahar GÜL'ü özverili çalışmaları için takdir etti.

Şehit Sercan Koç Çok Programlı Anadolu Lisesi'nin yıl sonu sergisi, sanatın gücünü ve öğrencilerin yeteneklerini bir kez daha ortaya koydu. Kaymakamımıza, görsel sanatlar öğretmeni Bahar GÜL tarafından öğrencimizin yapmış olduğu eseri hediye edildi. Sergiye katılan herkes, öğrencilerin sanatla olan bağlarını güçlendirmek ve onları daha da teşvik etmek adına değerli bir deneyim yaşadı. Emeği geçen tüm öğretmenlere ve öğrencilere teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Haz

OKULUMUZ FUTSAL TAKIMI İLDE 3. OLMUŞLARDIR.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı'nın 104 yıl nedeniyle kutlama Töreni Düzenlendi. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 19 Mayıs 1919'da Samsun'a çıkışının 103'üncü yılı dolayısıyla, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı çelenk sunma programı Atatürk Anıtında yapıldı. Kutlamalar hava muhalefeti nedeniyle Gençlik ve Spor Müdürlüğü kapalı spor salonunda gerçekleşti. Programa Kaymakam Ali Cemal Altınöz, Belediye Başkanı Zehra Özyol, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Kurtcu, Emniyet Müdürü Bayram Delak, İlçe Millî Eğitim Müdürü Ercan Gültekin ve kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, öğretmen, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Kaymakam Ali Cemal Altınöz, Belediye Başkanı Zehra Özyol' un halkımızın ve öğrencilerin bayramını kutlamalarının ardından tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti. Gençlik Spor Müdürlüğüne bağlı sporcular gösterilerini sundular. Programın sonunda ilçemizde, ilimizde, Ulusal ve Uluslararası düzenlenen sportif müsabakalarda dereceye giren öğrencilerimize ödüllerinin verilmesiyle program sona erdi.

Nis

Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk´ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Gümüşhacıköy´de kutlama programı Atatürk Anıtına çelenklerin sunulmasıyla başladı. İlçe Milli eğitim Müdürü Ercan Gültekin Atatürk Anıtına çelenk sundu. Program hava muhalefeti nedeniyle Gençlik ve Spor Müdürlüğü Kapalı spor salonunda yapıldı. Törene, Kaymakam Ali Cemal Altınöz, İlçemiz Belediye Başkanı Zehra Özyol, Jandarma Komutanı Mustafa Kurtcu, İlçe emniyet Müdürlüğü vekili Gümüşhacıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Polis Merkezi Amiri Şaban Sağlam, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gültekin, Gaziler, Siyasi Parti Temsilcileri, Daire Amirleri, kurum müdürleri, Sivil toplum örgütü temsilcileri öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.