Nis

OKULUMUZDA 26.04.2024 CUMA GÜNÜ SAAT 14.00 DE VELİ TOPLANTISI YAPILMIŞTIR.

Nis

MESLEKİ TEKNİK EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNÜN BEN HER YERDE VARIM PROJESİ KAPSAMINDA OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ VE ÖĞRETMENLERİ NİN NİSAN AYINDA GÜMÜŞHACIKÖY DEKİ ÇEŞİTLİ KURUMLARDA AĞAÇ GÖVDESİ KİREÇLEME , AĞAÇ GÖVDESİ TEL ÖRGÜ KORUMASI , KUŞ YUVASI BOYAMA VE YERLEŞTİRME , ÇEVRE AYDINLATMA İÇİN PROJEKTÖR , MERDİVEN KORKULUĞU YAPIMI  , ŞİKAYET VE ÖNERİ KUTUSU MONTAJLARI VE DEMİR KAPISI ONARIMI GİBİ ÇALIŞMALAR YAPILMIŞTIR.

Nis

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'müzün organize ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programı, ATATÜRK Anıtı'na çelenk sunma töreniyle başladı. Çelenk sunumunun ardından, saygı duruşuna müteakip İstiklâl Marşı'nın gururla okunmasıyla birlikte ulusal egemenliğin ve çocukların kıymetinin bir kez daha altı çizildi.

Kutlama programı, ilçemizin Cumhuriyet Meydanı'nda muhteşem bir coşkuyla devam etti. Kutlama programına Kaymakamımız Baha BÜYÜKKAYMAKCI, İlçe Belediye Başkanımız Zehra ÖZYOL, İlçe Jandarma Komutanımız J. Astsb. Kd. Bçvş. Mustafa KURTCU, İlçe Emniyet Müdürümüz Bayram DELAK, İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Ercan GÜLTEKİN, ilçe protokolü, Gümüşhacıköy halkı, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz katıldı. Kutlama programı, Işık İlkokulu, Ülkü Ortaokulu, Mehmet Paşa Ortaokulu ve Gümüşhacıköy Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Anaokulu öğrencilerinin dans gösterileri ve müzikal performanslarıyla izleyicileri büyüledi. Ayrıca, ortaokul öğrencileri arasında düzenlenen şiir yarışmasında birinci olan eserin seslendirilmesi ve ödül töreni de programa ayrı bir anlam kattı.

Gümüşhacıköy'de düzenlenen bu unutulmaz etkinliklerle, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın anlamı bir kez daha gençlerin yüreklerinde yaşadı. Bu coşkulu ve anlamlı kutlama, ilçe halkının birlik ve beraberlik duygularını güçlendirirken, geleceğe dair umutlarını da artırdı.

Nis

Genç Erkekler Kategorisinde Okul sporları kapsamında Amasya'da yüzme havuzu bocce sahasında yapılan yarışmalara Gümüşhacıköy Şehit Sercan Çok Programlı Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Tülay Doğan yönetiminde 11 sınıf Öğrencilerimizden İsmail Kasurga, Berkay Özen ve Nuri Can Dursun 18.04.2024 tarihinde 2023-2024 Mahalli Okul Sporları BOCCE Genç Erkekler dalında il birincisi olmuşlardır.  Öğrencilerimiz ilimizi temsilen bölge yarışmalarında Samsun’daki müsabakalara katılacaklardır.

Mrt

OKULUMUZ İDARECİ VE ÖĞRETMENLERİ OLARAK İFTAR PROGRAMI DÜZENLEDİK.

Mrt

İstiklal Marşı'nın kabul edilişinin 103. yıl dönümü, düzenlenen anma programı kapsamında gerçekleştirildi. Öğrenci ve öğretmenlerin bir araya geldiği bu özel gün, İstiklal Marşı'nın milli bilinci ve birlik duygusunu canlı tutmak adına önemli bir adım olarak kayda geçti. Programa katılan herkes, vatan sevgisi ve milli değerlere olan bağlılığın daha da güçlenmesine vesile olan bu özel etkinlik için teşekkürlerini sundular.

Mrt

Emeği geçen öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum.

Mrt

35.Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında, okulumuz öğrencileri ile vergi bilincini oluşturmak, verginin toplumun tüm kesimlerine benimsetmek, kamu hizmetlerinin gerçekleşmesi için önemini vurgulamak için ilçemizde bulunan Gümüşhacıköy Vergi Dairesini ziyaret edip, bölümlerini gezerek vergi hakkında bilgiler edindik.