T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
AMASYA / GÜMÜŞHACIKÖY - Gümüşhacıköy Şehit Sercan Koç Çok Programlı Anadolu Lisesi

Şehit Sercan Koç Çok Programlı Anadolu Lisesinden Büyük Başarı

Şehit Sercan Koç Çok Programlı Anadolu Lisesi Bocce Takımı il birinciliğini alarak Rize'de düzenlenecek olan Bölge Finallerinde Amasya ilini temsil edecek. Bocce, birçok ülkede popüler bir spor olduğu gibi ülkemizde de giderek daha fazla ilgi gören bir spor dalıdır. Bocce takımı, takım çalışması, taktik ve strateji gerektiren bir spor dalıdır. Bu nedenle, Şehit Sercan Koç Çok Programlı Lise Bocce takımının bubaşarısını kutluyor ve Rize'deki Bölge Finallerinde başarılar diliyoruz. Bu tür başarıların öğrencilere özgüven kazandırdığı, motivasyonlarını arttırdığı ve gelecekteki başarılarına olumlu katkılar sağladığı da unutulmamalıdır. Öğrencilerin spor yaparak sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemeleri, fiziksel ve zihinsel sağlıklarını korumaları da önemlidir. Bu nedenle, okullarımızda sporun yaygınlaştırılması ve teşvik edilmesi önemlidir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

14-03-202314-03-2023

Yayın: 14.03.2023 - Güncelleme: 14.03.2023 15:56 - Görüntülenme: 118