Okulumuz bocce takımı 2023-2024 Mahalli Okul Sporları BOCCE Genç Erkekler dalında il birincisi olmuştur.

Genç Erkekler Kategorisinde Okul sporları kapsamında Amasya'da yüzme havuzu bocce sahasında yapılan yarışmalara Gümüşhacıköy Şehit Sercan Çok Programlı Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Tülay Doğan yönetiminde 11 sınıf Öğrencilerimizden İsmail Kasurga, Berkay Özen ve Nuri Can Dursun 18.04.2024 tarihinde 2023-2024 Mahalli Okul Sporları BOCCE Genç Erkekler dalında il birincisi olmuşlardır.  Öğrencilerimiz ilimizi temsilen bölge yarışmalarında Samsun’daki müsabakalara katılacaklardır.

Beden Eğitimi öğretmeni Tülay DOĞAN başarının büyük bir emek ve öz verili çalışmalar sonucu elde edildiğini belirtti.2023 yılında bu öğrencilerimizin Genç Erkekler kategoriinde il birincisi olup, ilimizi temsilen Yozgat'ta yapılan bölge yarışmalarına katılmışlardır.

Yayın: 19.04.2024 - Güncelleme: 19.04.2024 11:11 - Görüntülenme: 16