Ekm

HALK OYUNLARI EKİBİMİZ CUMHURİYETİN YÜZÜNCÜ YIL ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI İÇİN OKULUMUZDA PROVA YAPMIŞLARDIR.

Ekm

Gümüşhacıköy Şehit Sercan Koç Çok Programlı Anadolu Lisesi olarak Milli Eğitim Bakanlığımızın yayınladığı öğrencilerin cep telefonlarını sınıf ortamına sokulmamasına yönelik alınması gerekli tedbirler kapsamında okul idarecilerimizin de katkılarıyla okulumuz mobilya atölyesinde Metal öğretmenimiz Halil İbrahim Ulaş tarafından tasarlanan cep telefonu dolabı okulumuz girişine montajlanarak öğrencilerimizin kullanımına sunulmuştur.

Eyl

Gümüşhacıköy kaymakamlığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ,Şehit Sercan Koç Çok Programlı Anadolu Lisesi ile Aps Giyim San.Tic. A.Ş arasında okul ve sanayi iş birliği protokolü kapsamında Moda Tasarım Teknoloji bölümüne yörede bulunan Ailelerin ilgi ve bilgilerini artırarak sektördeki iş gücünekatılımın sağlanması ve protokol kapsamına alınan öğrencilere burs ve çeşitli materyal desteğinde bulunmak amaçlanmaktadır. İmza Töreni kaymakamımız sn. Baha Büyükkaymakcı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz sn. Ercan Gültekin Şehit Sercan Koç Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Sn. Zeki Yıldız ve Aps Giyim San.Tic. A.Ş Yetkilisi Sn. Yeliz Acar Arasında imzalandı. Kamuoyuna Saygı İle Duyurulur

Eyl

Esnaf ve Sanatkarlar kooperatifi,Esnaf ve Sanatkarlar odası , öğrenci velimiz esnaf Aylin Çiçek Evi Ayla Arslan, Muhasebe bölümü öğretmeni Sevda ÇIRPAN ve öğrencileri tarafından ahilik haftası etkinlikleri kapsamında ziyaret edilmiştir.

Eyl

BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ÖĞRETMENİ MEHMET VEYSEL ONUR TARAFINDAN OKULUMUZ 12. SINIF ÖĞRENCİLERİNE İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ KURSU VERİLMİŞTİR.

Eyl

OKUL MÜDÜRÜMÜZ SAYIN ZEKİ YILDIZ 2023-2024 ÖĞRETİM YILININ TÜM ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE HAYIRLI OLMASINI DİLEDİ.

Eyl

OKULUMUZ ÇOK AMAÇLI SALONUNDA 2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SENE BAŞI KURUL TOPLANTISI YAPILDI.

Haz

İlçe Spor Salonunda geçen maç büyük bir çekişmeye sahne oldu. 3-1 biten maç sonucunda, tekrar voleybol maçı düzenlenmesi kararlaştırılmıştır.