T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
AMASYA / GÜMÜŞHACIKÖY - Gümüşhacıköy Şehit Sercan Koç Çok Programlı Anadolu Lisesi

Nis

Genç Erkekler Kategorisinde Okul sporları kapsamında Amasya'da yüzme havuzu bocce sahasında yapılan yarışmalara Gümüşhacıköy Şehit Sercan Çok Programlı Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Tülay Doğan yönetiminde 11 sınıf Öğrencilerimizden İsmail Kasurga, Berkay Özen ve Nuri Can Dursun 18.04.2024 tarihinde 2023-2024 Mahalli Okul Sporları BOCCE Genç Erkekler dalında il birincisi olmuşlardır.  Öğrencilerimiz ilimizi temsilen bölge yarışmalarında Samsun’daki müsabakalara katılacaklardır.

Mrt

OKULUMUZ İDARECİ VE ÖĞRETMENLERİ OLARAK İFTAR PROGRAMI DÜZENLEDİK.

Mrt

İstiklal Marşı'nın kabul edilişinin 103. yıl dönümü, düzenlenen anma programı kapsamında gerçekleştirildi. Öğrenci ve öğretmenlerin bir araya geldiği bu özel gün, İstiklal Marşı'nın milli bilinci ve birlik duygusunu canlı tutmak adına önemli bir adım olarak kayda geçti. Programa katılan herkes, vatan sevgisi ve milli değerlere olan bağlılığın daha da güçlenmesine vesile olan bu özel etkinlik için teşekkürlerini sundular.

Mrt

Emeği geçen öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum.

Mrt

35.Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında, okulumuz öğrencileri ile vergi bilincini oluşturmak, verginin toplumun tüm kesimlerine benimsetmek, kamu hizmetlerinin gerçekleşmesi için önemini vurgulamak için ilçemizde bulunan Gümüşhacıköy Vergi Dairesini ziyaret edip, bölümlerini gezerek vergi hakkında bilgiler edindik.

AŞAĞIDAKİ RESİMLERE TIKLAYINIZ

Ock

OKULUMUZDA 9. 10. 11. VE 12 .SINIFLAR ARASINDA BİLGİ YARIŞMASI DÜZENLENMİŞTİR.GRUPLARA 10 AR SORU SORULMUŞ VE 100 PUAN ÜZERİNDEN DEĞERLENDİRİLMİŞTİR.

Ock

Pençe Kilit Harekât bölgesinde 12 Ocak 2024 tarihinde şehit olan vatan evlatlarının aziz hatıralarını yaşatmak, eğitim ailesi olarak minnetimizi göstermek ve yükselen yeni nesli ruhen, bedenen ve manen vatan sevgisiyle donatmak amacıyla Bakanlığımıza bağlı tüm temel eğitim ve ortaöğretim kurumlarında 15 Ocak 2024 tarihinde, bayrak töreni öncesinde bir dakikalık saygı duruşunda bulunulmuştur. Aziz şehitlerimizin ruhları şad, makamları ali olsun.

Ock

Veli-öğretmen görüşme saatleri için aşağıdaki linke tıklayınız.

Ara

Okul ziyareti, eğitim ortamının geliştirilmesi ve öğrencilerin ilgi alanlarına daha yakından odaklanılması adına önemli bir adım olarak gerçekleşti. Sınıfları dolaşan Kaymakamımız Sn. Baha BÜYÜKKAYMAKCI, özellikle mesleki eğitim konusuna vurgu yaparak öğrencilere kariyer planlamasının önemini anlattı. Meslek edinmenin, bireylerin kişisel ve profesyonelgelişimine önemli katkılarda bulunduğunu belirten Sn. Baha BÜYÜKKAYMAKCI, gençlerin bu atölyelerde edindikleri becerilerle kendilerini gelecekteki iş dünyasına daha iyi hazırlayabileceklerini ifade etti. Ziyaret sırasında, okulun bünyesinde bulunan atölyeler de detaylı bir şekilde incelendi. Kaymakamımız, atölyelerin donanımı ve öğrencilere sunduğu imkanlar konusunda memnuniyetini dile getirerek, "Bu atölyeler, gençlerimizin pratik becerilerini geliştirmelerine ve iş dünyasına uyum sağlamalarına büyük katkı sağlıyor. Geleceğin liderleri bu sınıflarda yetişiyor" dedi. İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sn. Yıldırım BEŞKARDEŞ ve Okul Müdürümüz Sn Zeki YILDIZ'ında hazır bulunduğu ziyaret, eğitim camiasındaki iş birliğini ve öğrencilere verilen destekleri vurguladı. Kamuoyuna Saygı İle Duyurulur.

Ara

OKULUMUZDA 12.12.2023 TARİHİNDE YERLİ MALI HAFTASI KUTLANDI.GENÇLERDE YERLİ MALININ ÖNEMİNE DAİR MİLLİ BİLİNÇ OLUŞTURMAK AMACIYLA KONUYLA İLGİLİ AÇIKLAMALAR YAPILDI.